måndag 30 juli 2012

Äntligen "mammaledig" igen! Men är man medelålders tant får man nöja sig med en hundvalp ;)


                     Maja & Molly hälsar god morgon!

En liten Maja har flyttat in! Liten men naggande god, kan man nog säga... en liten piraya, så som valpisar brukar vara :) Maja har fått en mycket god miljöträning innan hon flyttade till oss. Hon är lugn och orädd utan att vara tuff, van att leka ute i terrängen med sju kullsyskon, flera av dem stora bröder. Med andra ord, Maja gråter inte i första taget men hon är alltid hungrig ;)

Nu har Maja bott lite mer än en vecka hos oss och oj vad hon vuxit! Maja har blivit en tös med stadiga muskler och god koordination, ja, åtminstone jämfört med 8-veckors ålder. Och det bästa av allt, hon sover  tillsammans med Molly i köket, hela nätterna utan ett knyst :)
Sådana saker som dammsugare och diskmaskin, gräsklippare och husses provkörande av nya minikompressorn inne i köket bekommer henne inte det minsta men när Molly långsamt äter sin mat, pula för pula, då gråter lilla jag... livet är bra orättvist, lilla jag fick ju bara fyra dl och Molly får fem... och lilla jag var ju så hungrig att jag bara måste slänga i mig maten, den kunde ju gått upp i rök annars...

Ha det gott alla vänner!
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar