söndag 9 september 2012

Maja 15 veckor, nästan fyra månader


Nu har Maja fyllt 15 veckor, snart fyra månader och hon är fortfarande världens goaste valp/unghund! Lyssnar och lär, ja, både nyttigt och busigt som det blir när man har fler hundar i huset. Visar jag henne vad hon får göra eller inte får göra brukar jag bara behöva upprepa det någon eller några gånger. Aldrig har vi tidigare haft en valp som Maja! Får se om det håller eller om också Maja blir lite ögontjänare så småningom... Döda blommor är roligt men jag tycker inte att det är lika roligt att plantera om dem varje dag... Då är Molly och Maja mycket överens om att jag har för många krukor i köksfönstret. Utöver det händer inte så mycket bus inne. Maja är så lugn och fin i alla situationer, var vi än är. Hon får följa med mig för det mesta utom på jobbet.

Maja vill inte gärna ligga still i knäet utom hos min mamma men då myser både hon och min mamma ;)

Kor och hästar är lite stora och läskiga men jag är glad att hon inte rusar på dem. Hälsa lite försiktigt vågar hon. Hönor är fortfarande mycket roliga, t o m småfåglar lockar. Då kommer fågelhundsgenerna fram! Undrar om jag fått en cocker spaniel/gordonsetterhjärna i lapsk vallhundskropp... Go är hon ändå!

 

Åtta veckor gammal på första fotot och dryga 15 veckor på andra - en inte så liten Maja längre. Hon är snart lika hög som Molly, högbent som hon är!

Ha det gott, vänner!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar